Eyüpsultanlı çocuklara sünnet şöleni

sünnet şöleni

Eyüpsultanlı çocuklara sünnet şöleni

Eyüpsultan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği ücretsiz sünnet şöleniyle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirdi.

 

Eyüpsultan Belediyesi geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı. 650 çocuğun ücretsiz olarak sünnet edilip kıyafetlerinin karşılandığı şölen sonrası çocuklar, palyaçolar ve maskotlar eşliğinde aileleriyle birlikte vapura binerek 2 saatlik boğaz gezisine çıktı.

Düzenlenen etkinlik kapsamında 650 çocuk tamamen ücretsiz olarak sünnet edilirken, ayakkabısından pelerinine tüm sünnet kıyafetleri yine Eyüpsultan Belediyesi tarafından karşılandı. Sünnet olan çocuklar için Eyüp Sultan Meydanı’nda bir şölen düzenlendi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen de şölene katılarak, çocukların ve ailelerin sevincine ortak oldu.

Şölen sonrası dua okundu. Duanın ardından çocuklar, palyaçolar ve maskotlar eşliğinde Feshane Artİstanbul’un önünde bulunan iskeleye yürüdü.

Burada kendilerine tahsis edilen üç vapura binen çocuklar, aileleriyle birlikte 2 saatlik boğaz gezisine çıktı. Boğaz gezisi sırasında sünnet çocukları ve ailelerine belediye görevlileri çeşitli ikramlarda bulundu.

Eyüpsultanlı çocuklara sünnet şöleni Eyüpsultan Belediyesi Mithat Bülent Özmen Eyüpsultan sünnet şöleni Eyüpsulta haber Eyüpspor Haberleri Sondakika Haber