Av. Çolak sordu: Kadınlar plajını neden kaldırdınız

AK Parti Meclis Üyesi Av. Ceren Çolak Çiftalan Plajı'nın kadınlara özel uygulanan Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü 'kadın paljı' uygulamasının neden kaldırıldığını meclise sordu.

Av. Çolak sordu: Kadınlar plajını neden kaldırdınız

AK Parti Meclis Üyesi Av. Ceren Çolak Çiftalan Plajı’nın kadınlara özel uygulanan Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü 'kadın paljı' uygulamasının neden kaldırıldığını meclise sordu.

 

Çolak, ‘Eyüpsultan’da yaşayan bir vatandaş olarak Çiftalan Plajı için Deniz Köken ve ekibine teşekkür ederim. Vatandaşlardan gele talep doğrultusunda Çiftalan Plajı’nda Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü yapılan kadın günleri ve kadınlara özel günler CHP döneminde sona erdirildi. Kadınları kalıba sokma girişiminiz bitmeyecek mi? Eyüpsultan Belediyesi muhafazakar, tesettürlü insanların denize nasıl gireceğine karar mı verecek? Silivri Belediyesi’de aynı kararı aldı ve halktan gelen tepkiler üzerine geri adım attı. Aynı şekilde Eyüpsultan Belediyesi’nin de bu hassasiyeti gözeterek geri adım atmasını bekliyoruz. Kadınların nasıl yaşaması gerektiğine siz mi karar verecektiniz?’ ifadelerini kullandı.

 

Meclis Başkanı Tarafsızlığını Bozdu

Temmuz ayında yapılan ilk oturumu yöneten CHP Meclis Üyesi Kıymet Kaya KOÇAK tahammüllere aykırı bir şekilde davrandı ve  tarafsızlığını bozarak meclis kürsüsünden Çolak’a cevap verdi. Geçen dönem yapılan meclis toplantılarında meclis başkanları tarafsız olarak oturumları yöneltmiş, üyelerin önergelerini divana sunmuş ve meclise karşı cevap verilmesine özen gösterildi. Ancak son oturum CHP’nin meclis üyeleri ve başkanlık divanı ile muhalefet üyelerine mobbing uygulamaya başladığını gösterdi.

 

Kadınlar Plajı Kapandı

Eyüpsultan Çiftalan’a Deniz Köken yapılan halk plajı, ücretsiz ve haftanın üç günü kadınlara özel hizmet vermekteydi. Ancak CHP’li Eyüpsultan yönetimi göreve geldiği andan itibaren ilk iş olarak Çiftalan Plajı kadın günlerini kaldırdı, kadın erkek karma plaj haline getirdi ve ücretsiz olan halk plajını ücretli hale getirdi. Özellikle sosyal medyada yapılan uygulamaya büyük tepki gelmişti.

Akparti Ceren Çolak Eyüpsultan Belediyesi Eyüpsultan Eyüpspor Haberleri Eyüpsultan haber